Om oss

Shanghai Seven Trust Industry Co, Ltd, grunnlagt i år 2008, er en høyteknologisk bedrift som spesialiserer seg på R & D, salg og service av WPC materialer, med hovedkontor lokalisert i det internasjonale finansielle sentrum - Shanghai Pudong-distriktet. Vårt firma er engasjert i FoU av WPC produkter og innføre internasjonale kjerneteknologi , og med forbedring i oppskriften av råvarer og produksjonsteknologi , har det dannet et produkt struktur system av multi-rekke alvorlige produkter, som omfatter flere produktserier som utendørs terrassebord , utendørs veggpaneler , DIY terrassebord , gjerder etc. og dusinvis av andre kategorier, som oppfyller kravene til ulike kunder.

Vårt selskapets omdømme for kvalitet og integritet er støttet av æresbevisninger vi har mottatt, for eksempel den nasjonale Presidential Award for Excellence in Eksportere og årlige kvalitets Awards i våre hjem staten. Produksjonsprosesser er tett kontrollert og er ISO 9000 kompatibel. Vår forretningsfilosofi er Total Quality Management, fra overvåking vår egen ytelse til strategisk planlegging og resultatmåling .

SSTIC ble lansert i Oct.2007, som allerede har ledet tre-plastmateriale industrien i Kina. Anvendelsen av tre-plast kan ta steder av en stor mengde av naturlig tre, bidrar mye for miljøet beskyttelse. Med materiale fiber, utfører tre-plast i god anti-ultrafiolett stråling, så vel som termisk utvidelse og sammentrekning. Som en ny miljøvennlighet materiale, tre-plast fungerer mye innen tre, plast, plast-stål, aluminium legering samt andre lignende materialer. Samtidig er det nyttig at den forlatte plast og tre kan også resirkuleres.