Hvordan Dekker Stygg Dekk Gulv

  • Varmekabelen vår er 90 år i dag! - Nexans 27. jun 2017 ... Norsk varmekabel – et industrieventyr fyller 90 år: Produseres i Norge for eksport til Kina. I dag, 27. ... Siden den gang har varmekabler fått utallige nye bruksområder, både innendørs og utendørs. Alt fra å varme opp gulv inne i hus, til å sikre glatte utendørsområder, og fjerne farlige istapper fra takrenner.

  • juletre – Store norske leksikon 21. des 2017 ... Juletrær settes vanligvis opp inne, men settes også opp ute på torg og andre offentlige steder. ... I Norge omtales det første juletre i Oslo i 1820-årene. ... kvister og busker av einer som ble spikret til veggen, bundet til en sengestolpe eller en skammel, eller surret rundt en kjepp og ”plantet” midt på gulvet.

  • Travertin | Absolonia AS Mye travertin eksporteres i dag fra Tyrkia, også til til Italia. ... Denne trenden har siden 70-tallet stadig styrket seg, kanskje spesielt i USA, og den er nå på full fart inn i Norge. betydelige deler av Barcode i Oslo er effektivt dresset opp i travertin, og stadig flere private ... Denne overflaten blir ofte valgt til gulv oa. i offentlige rom.

  • Bjørk FOKUS på tre - Trefokus I Sør-Norge kan man finne hengebjørk opp til ca. 500 m.o.h.. Dunbjørk har ingen store krav til jordbunnen, og kan vokse på jord med stort vanninnhold. Dunbjørk er .... gulv og trapper. Hvorvidt bjørk benyttes framfor andre treslag er avhengig av kundens smak, generelle trender og pris. Bare fantasien setter grenser for bruk.

  • Oppdal-skiferens historie - Norsk Skifer Skiferen ble imidlertid stort sett brukt lokalt, med grovt tilhugne heller til båsskiller, trapper og på gulvet foran ovnen. Forandringen kom med byggingen av ... Man så at skiferen hadde et eksportpotensial, og deltok på messer i inn- og utland, bl.a. med en sølvmedalje fra Barcelona som resultat. I 1932 ble nok et firma etablert.

  • BLÜCHER avløpssystem i rustfritt stål, sluk, rør og deler BLÜCHER produserer avløpssystemer for alle behov, fra baderom i privatboliger til omfattende løsninger til storkjøkken og industri samt luksuriøse cruiseskip.

  • I denne boligen bruker de bambus overalt - Aftenbladet.no 17. aug 2016 ... Komprimert bambusgulv er brukt i nesten alle rom, også i trappetrinnene og på «broen» (øverst i bildet) mellom yttergangen og stuen. .... For syv-åtte år siden fikk bambus en liten hype i Norge, og da ble materialet tillagt egenskaper det egentlig ikke hadde. Det ble .... UTENDØRS: Terrassegulv fra Moso.